kliniken

Om Stockholm Dental Group

Stockholm Dental Group går ihop med Aqua Dental

Stockholm Dental Group har gått ihop med Aqua Dental och tillsammans blir de den ledade privata tandläkarkedjan i Stockholm och Göteborg. Enligt Aqua Dentals VD Henrik Augustsson, som nu blir koncernchef, är denna sammanslagning ett naturligt steg.
– Vi har under en längre tid utvärderat olika alternativ för expansion, Stockholm Dental Group innebär en perfekt matchning för Aqua Dental. Vi har samsyn i hur modern tandvård skall bedrivas: med passion, tillgänglighet, högsta tänkbara kvalitet och där patientens behov sätts i fokus, säger Henrik Augustsson.
Efter sammanslagningen har Aqua Dental tio kliniker med ett 80-tal behandlingsrum.
– I och med att vi har samsyn i hur vi ser på tandvård och hur vi jobbar kommer det att bli en enkel integration. Vi kompletterar varandra väl kunskapsmässigt, säger Eva Malmberg Reznik.
Läs mer om sammanslagningen här

Dataskyddspolicy

Stockholm Dental Group  är en del av Aqua Dental-koncernen och tillsammans värnar vi om din integritet. Här länkar vi till Aqua Dentals dataskyddspolicy som förklarar hur företaget samlar in och använder dina personuppgifter. Den går även igenom dina rättigheter och hur du gör dessa gällande. Om du har några frågor gällande policyn eller om integritet- och dataskydd skicka ett e-postmeddelande till dataskydd@aquadental.se

Genom att använda Aqua Dentals tjänster, accepterar du vår Dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Aqua Dental använder elektroniska kommunikationskanaler för att skicka information till dig. Det är av vikt för oss att du förstår vår dataskyddspolicy innan du använder våra tjänster. Aqua Dentals dataskyddspolicy hittar du här.

En mottagning för alla patienter och behandlingar!

”Vi vill erbjuda dig som patient alla behandlingar på ett ställe och sätter fokus på professionell behandling och ett personligt bemötande.”

När vi träffades på en gemensam kurs började vi prata om just detta och tankarna väcktes om Dental Group. Vi ville bygga en praktik där vi kan ta ett helhetsansvar för våra patienter, genom att låta de specialister som finns komma till oss, istället för att du som patient skall behöva åka till olika ställen.

Vi ville också vara en praktik för hela livet, som alla i familjen kan komma till!

År 2005 öppnade vi Mörby Dental Group (www.morbydentalgroup.se) och 2011 öppnade vi Sollentuna Dental Group (www.sollentunadentalgroup.se) med samma vinnande koncept! 2014 tog vi ytterligare ett steg då vi gick ihop med Nackatandläkarna i Nacka forum. Det nya namnet blir givetvis Nacka Dental Group (www.nackadentalgroup.se)! Tillsammans är vi idag några av Stockholms modernaste praktiker både med avseende på teknik och kunnande. Vi har tandläkare med olika inriktningar samt ytterligare ett antal specialister som kan erbjuda dig som patient alla typer av tandvårdsbehandlingar, från vanliga lagningar till implantat, tandreglering, kirurgi och estetisk tandvård.

Vi har nått våra mål, men fortsätter att utvecklas på alla plan. Nu har vi ett nytt tandtekniklaboratorium i våra lokaler i Mörby, vilket förenklar och förbättrar behandlingar som kräver tandteknik, som kronor och proteser. Tandteknikern får träffa patienten på labbet och göra en färgbestämning, vilket ger en stor estetisk fördel!

Vi vill att du ska känna förtroende för oss och de behandlingar vi gör. Därför kommer vi alltid att erbjuda dig som patient de senaste och mest patientvänliga behandlingarna som finns tillgängliga på marknaden.

Alla kan med rätt behandling bli stolta över sitt leende och det kan vi hjälpa dig med!

Varma hälsningar Eva Malmberg Reznik & Christina Efstratiadou

Våra praktiker

Mörby Dental Group

Mörby Centrum
plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd

Tfn: 020 20 20 80

Gå direkt till vår praktik i Mörby»

Sollentuna Dental Group

Sollentuna centrum, plan 4
Sollentunavägen 163C
191 47 Sollentuna

Tfn: 020 20 20 80

Gå direkt till vår praktik i Sollentuna»